2012-08-04

Focis torta

Az igazat bevallva féltem ettől a tortától, hogy miért is? Még sosem csináltam 2 emeletes tortát, de leginkább a focilabdától tartottam a legjobban. Bevallom nem vagyok teljesen elégedett a végeredménnyel, mert a labda nem sikerült úgy ahogy szerettem volna, de azt hiszem így első nekifutásra elmegy. :)


2 hét múlva gyakorolhatom újra mert szintén focis tortát kértek tőlem, csak azt egy focipályára kell majd helyezni. Szerintem a baj a labda tésztájával volt, mert gondoltam a répatorta jó alap lesz a tortához, de azt kell, hogy mondjam lehet nem a legszerencsésebb választás volt, mert a labda valahogy eldeformálódott, és az alján már iszonyat nagy 5 és 6 szögeket kellett kivágnom, hogy a teljes tortát be tudjam fedni. Ha valakinek van erre jó megoldása szívesen venném ha megosztaná velem. A torta alsó része csokitorta, csokis krémmel. Remélem elég lesz 20 fő részére. :)

1 megjegyzés:

akokidli írta...

Szia ! akokidli vagyok, az akokidli tortái blog írója . Szépek és igényesek a tortáid. A focilabda készítésében tudok segíteni, blogomban két helyen is találsz leírást róla, hogyan lehet hibátlan lasztit készíteni. Blogom címe: akokidlitortai.blogspot.hu
Nézz be, szeretettel várlak! Ildikó

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0