2012-12-27

Torta a családnak

A család mindig is nehezményezte, hogy nekik eddig még csináltam egy tortát sem. Így gondoltam a karácsony tökéletes alkalom lesz hozzá. Csokitortát kaptak étcsokis ganache krémmel, karácsonyi csomagolásban. :)


2012-12-21

Adventi kalendárium az oviba

Anyukám egy oviban dolgozik és megkért, hogy a gyerekeknek készítsek adventi kalendáriumot gyömbéres kekszből. Fondanttal vontam be őket, az írokázást meghagyom a profiknak! :)








2012-12-19

Horgonyos torta

Készültek az elmúlt 2 hónapban is torták, csak egy kicsit elmaradtam a blogba történő feltöltésükkel. Az egyik kedvenc tortám ez a horgonyos volt. Puncstortát kértek tőlem egy lány 20 születésnapjára aki imád búvárkodni, így a szülők arra gondoltak, hogy mi lenne, ha egy horgony lenne a torta fő motívuma. Nagyon szerettem volna, ha a horgony egy sziklának döntve áll a torta tetején, de idő szűkében voltam, aminek következtében persze a horgonynak nem volt ideje teljesen megszáradnia, így amikor eljött az ideje, hogy felrakjam a tortára, persze, hogy elrepedt. Nem volt más választásom mint ráfektetni a közepére. Egyszerű torta volt, mégis nagy sikert aratott az ünnepeltnél. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0