2013-08-29

Sex és New York ihletésű torta

Ismét egy érdekes megrendelést kaptam nemrég egy barátnőmtől. A kérés a következő volt: laktózmentes torta, a tetején egy magassarkú cipő, és New York látképe az oldalán és sehol se legyen rajta megemlítve, hogy hányadik születésnapja lesz az illető hölgynek! :) A cipő nagy kihívás volt, nem is vagyok vele megelégedve teljesen, de ez volt az egyetlen cipő sablon (JEM sablont használtam) ami elérhető volt rövid határidőn belül és nem került egy vagyonba. Majd idővel talán beruházok egy másikba is amivel komolyabb cipőket lehet gyártani. 



2013-08-25

Hellboy torta

Említettem már, hogy nem rajongok a formatortákért??? Néha persze előfordul, hogy mégis bevállalok egyet, de azért eléggé parázom előtte. Nem volt ez másképp ennél sem. Barátnőm bátyja születésnapjára kérte ezt a "egyszerű" kis tortát azzal a szöveggel, hogy már biztos úgyis uncsi, hogy mindig csak kör alakú tortákat kérnek tőlem, így ő most feladja a leckét! 




2013-08-15

Torta 50. születésnapra

Nagyon rég nem mutattam nektek egy tortát sem, pedig készült egy-kettő az elmúlt pár héten. Ez az egyik közülük. Egy nagyon régi családi barát meglepetés 50. születésnapjára voltunk hivatalosak, ahova persze én vittem a tortát. :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0