Vasárnap Mr.T. táncpróbán volt, ugyanis készül/készülnek arra a bizonyos nagyon titkos tévés szereplésükre. Most már csak 1 hét van hátra a felvételekig, amit őszintén megvallva már nagyon várok, mert utána végre visszakapjuk a vasárnapokat, amit együtt tölthetünk. Hihetetlen, hogy mennyi próbájuk volt eddig és lesz még a héten. Na sebaj, legalább elmondhatja majd a gyerekeinknek, hogy "Látjátok Apátok egy ilyen műsorban is szerepelt". :) Így vasárnap megint magamra maradtam, azzal a tudattal, hogy amire hazajön nekem valami ebéddel kéne előrukkolni. A levesben már előző nap megállapodtunk, így csak a másodikat kellett kitalálni. Gyorsan átfutottam a konyhaasztalon heverő és még az előző héten beszerzésre kerülő újságokat, és megakad a szemem a Good Food márciusi számában ezen az ételen. Kevés hozzávalóból, gyorsan, finomat.
Hozzávalók:
- személyenként 1 csirkecomb
- bármilyen zöldfűszeres sajtkrém
- 1-2 fej lilahagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1-2 db paradicsom
- só,bors
- (esetleg újkrumpli, amit szintén a tálba lehet rakni és szépen megsül a többi hozzávalóval)
A csirkecombokat megmossuk, a sajtkrémbe belenyomunk egy gerezd fokhagymát, és óvatosan a csirke bőre alá bepaszírozunk annyi sajtkrémet amennyit csak tudunk. Egy tálat kivajazunk, és a megmosott/megpucolt zöldségeket a csirkével együtt a tálba tesszük. Mindenre teszünk egy kis sót és borsot, majd meglocsoljuk egy kis olívaolajjal. 180 fokra előmelegített sütőben 45-50 percig sütjük.
1 megjegyzés:
Szia Viki!
Sok szeretettel küldök neked egy díjat. Nézzel be a blogomra.
:))))
Megjegyzés küldése